Gerti Gegprifti


Faleminderit per gjithcka nga VAS Tour. Ju vleresoj per korrektesen dhe profesionalizmin e treguar ne sherbim.

Gerti Gegprifti


Faleminderit per gjithcka nga VAS Tour. Ju vleresoj per korrektesen dhe profesionalizmin e treguar ne sherbim.