Rusia Ture me Autobus. Zgjidhni programin e preferuar...


 

Keni deshire te udhetoni dhe te pasuroni njohurite tuaja kulturore? Atehere Turet e Rusise jane perfekt per ju! Eksploroni pamjen mahnitese te Moskes dhe qyteteve te tjera. Vizitoni vendet tuaja te preferuara dhe argetohuni pafund!